• Kunstplant Varen Boston Groen - H 42cm - Keramiek sierpot - Mica Decorations

Kunstplant Varen Boston Groen - H 42cm - Keramiek sierpot - Mica Decorations

Niet van echt te onderscheiden!
Aantal takken: 10000
Bestel 2 voor €27,00 per stuk en bespaar 13%

€31,00 .
Incl. btw
Geschikt in de schaduw

Formaten: Hoogte plant 50cm Diameter plant 42cm Diameter sierpot 13,5cm

  • Hoogte plant: 42 cm
  • Diameter plant: 50cm
  • Pot: keramiek stenen sierpot, grijs-antraciet
  • Diameter pot: 13,5 cm
  • Garantie: 2 jaar

Deze kwalitatief hoogwaardige groene Varen of krulvaren (de Latijnse naam is Nephrolepis exaltata) kunstplant is zeer realistisch ogend en vrijwel niet van een verse plant te onderscheiden! U krijgt de plant kant-en-klaar geleverd naar het voorbeeld van de natuur. Voorafgaand aan de verzending wordt elke plant nog eens extra zorgvuldig gecontroleerd en optimaal gevormd door de stylisten van Plant New Day, zodat deze goed verpakt, in de meest natuurlijke vorm, bij u wordt geleverd.

Door de toepassing van een mix aan kunststoffen, in combinatie met de jarenlange ervaring in het produceren van kunstplanten, is dit een bijna levensechte plant met een natuurlijke uitstraling. Allemaal om een plek sfeervol en fleuriger te maken, al met al met een verrassend prachtig resultaat!

De plant wordt standaard geleverd in een stevige terracotta pot met basaltgrijze pigmenten. Het is een prachtige plant/pot combinatie, kant-en-klaar om zorgeloos van te genieten. De pot biedt een stevige basis en kan eventueel naar eigen wens ook nog in een sierlijke overpot worden gezet.

Kortom, kunstplanten van Plant New Day zijn uitzonderlijk mooi en levensecht. Veel klanten gingen u voor en genieten al jaren zorgeloos van onze fraaie en onderhoudsvrije kunstplanten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen