100% Groei- en Bloeigarantie

Plant New Day besteedt de grootste zorg en aandacht bij het selecteren van topkwaliteit tuinplanten. Onze afdeling Inkoop heeft hierin meer dan 30 jaar ervaring!

Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen worden alle planten vers ingekocht bij geselecteerde kwekerijen. U krijgt uw tuinplanten dus geleverd zonder tussenkomst van veilingen, groothandelaren, distributiecentra, tuincentra en andere winkelketens. Nadat wij uw planten van de kweker hebben ontvangen worden deze op speciale wijze verpakt en direct toegestuurd. Verser kan niet!

 

Plant New Day levert uitsluitend volwaardige tuinplanten in pot. Dus geen licht plantmateriaal!

 

Uiteraard zijn planten levend materiaal, hierbij is een goed ontwikkeld wortelgestel van levensbelang. Dit is de beste garantie dat planten in hun nieuwe tuinomgeving aanslaan en verder doorgroeien. Hierdoor zijn ze in staat te groeien en te bloeien, gunt u dit even tijd. Wij zien er op toe dat uw aangekochte planten beschikken over een wortelgestel in topconditie.

 

Zodra u tuinplanten ontvangt dient u deze zo spoedig mogelijk te planten, volgt u hierbij de tuin- en verzorgingstips. Creëer goede omstandigheden voor een optimaal doorgroei resultaat (verse tuinaarde, goede standplaats, geen hongerige slakken, etc.). Voorkom uitdroging.

 

Door bovenstaande werkwijze zijn wij in staat om u 100% groei- en bloeigarantie te verlenen, en wel voor de periode van één jaar! De ervaring leert dat onze producten de verwachtingen overtreffen. Klanten komen niet voor niets al jaren bij ons terug voor aanvullende aankopen. Dit stellen wij zeer op prijs

100% Groei- en Bloeigarantie                                                        Bloembollen Keurmerk

 

Onze kwaliteitOnze kwaliteitWortelkluiten