Kunstkerstbomen bij Plant New Day

Als specialist biedt Plant New Day kunstkerstbomen in alle soorten en maten, met en zonder ingebouwde verlichting. Al jarenlang bestaat er een uitstekende samenwerking met de merken Triumph Tree en BlackBox.

Kunstkerstbomen met verlichting

Kunstkerstbomen met verlichting hebben als belangrijkste voordeel dat de takken met scharnieren vastzitten aan de stam, dit is nodig vanwege de elektrische bedrading. Dit systeem heet scharnier- of paraplusysteem. Veelal bestaat een boom uit drie delen, de onderkant, het midden en de top, deze worden eenvoudig in elkaar gezet. Daarna vouwt u de takken zorgvuldig uit, de stekker erin en klaar! Bomen met verlichting zijn weliswaar duurder, u heeft er wel vele jaren plezier en gemak van.

Kunstkerstbomen zonder verlichting

Bij bomen zonder verlichting wordt gebruik gemaakt van het haaksysteem. Hierbij worden takken van groot naar klein in de stam gehaakt. Takken zijn voorzien van een kleine kleurensticker die overeenkomt met eenzelfde kleurensticker op de stam. Kwalitatief degelijk en eenvoudig in gebruik.

Tip! Hoe meer aandacht er wordt besteed (zeker de eerste keer) aan het uitvouwen van de takken, hoe mooier het resultaat. Gebruik de instructies, bekijk de productvideo's en neem de tijd voor een optimaal resultaat.

Lees meer