Bezorgen en retourneren

Bij Plant New Day doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Kunstplanten en decoratie artikelen zoals potten, vazen, bistrosets, plantenbakken, tuinlantaarns, etc. zijn uit voorraad leverbaar. Ook kerstartikelen (kunstkerstbomen en kerstverlichting) levert Plant New Day uit voorraad!

Tuinplanten liggen uiteraard niet opgeslagen in een magazijn. Deze worden vers door ons ingekocht bij verschillende kwekerijen zodra wij uw bestelling hebben ontvangen. Daarna ze zorgvuldig verpakt en verzonden. Levering van deze verse artikelen vindt plaats binnen vijf tot tien werkdagen.

PostNL                                                   DPD

PostNL / DPD Parcel

Voor het bezorgen wordt gebruik gemaakt van de logistiek dienstverleners PostNL en DPD Parcel, een transporteur of eigen vervoer. Zodra wij uw bestelling overdragen aan PostNL of DPD ontvangt u per e-mail een Track&Trace-code, hiermee kunt u de status van uw bestelling eenvoudig online volgen. Houdt uw Track&Trace in de gaten voor de meest actuele informatie.

 

Transporteur en eigen vervoer

Het is mogelijk dat uw bestelling wordt verzonden via een transporteur of wordt gebracht met eigen vervoer van Plant New Day. Het gaat hierbij om grotere leveringen met een afwijkend gewicht of formaat. Wanneer dit geldt voor uw bestelling dan wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

 

Niet thuis

Wanneer u niet thuis bent op het moment dat uw bestelling wordt geleverd dan wordt deze;

  • Bij de buren afgeleverd. Hiervoor ontvangt u een afleverbewijs in uw brievenbus

of

  • mee retour genomen en de eerstvolgende werkdag opnieuw aangeboden. U krijgt dan een tweede kans om uw bestelling aan de deur aan te nemen.

 

Wanneer de bezorgservice uw bestelling niet heeft kunnen bezorgen dan dient u uw bestelling op te halen bij het afhaalpunt. De gegevens treft u aan in uw Track&Trace informatie. Wanneer u bestelling verse tuinplanten bevat dient u deze direct af te halen. Let op, vergeet bij het afhalen van uw bestelling niet om een legitimatiebewijs mee te nemen.

 

Afhalen

Liever zelf afhalen? Bestellingen kunnen in overleg worden afgehaald in Boskoop. Neemt u hiervoor contact op met onze klantenservice. Eventueel betaalde bezorgkosten krijgt u dan uiteraard terug.

 

Retourneren

Retourneren is geen enkel probleem. Wanneer een artikel onverhoopt niet voldoet aan uw verwachting dan mag deze altijd geretourneerd worden, uiteraard in oorspronkelijke staat en ongebruikt. Het zichttermijn is 14 dagen. Door de aard van het artikel is het niet mogelijk om tuinplanten te retourneren.

 

Heeft u vragen over bezorgen en retourneren? Neemt dan gerust contact met ons op via [email protected] of telefoon 06-42 52 52 52.