Over Plant New Day

Plant New Day is een Nederlandse onderneming, gestart in 2010. Wij leveren sfeerverhogende decoratie artikelen aan particulieren en bedrijven. Het is ons doel om uw huis, kantoor en/of tuin sfeervol in te richten. Binnen het bedrijf bestaat méér dan 25 jaar ervaring in deco- , bloemisterij- en tuinbranche. Als betrouwbaar leverancier en vakkundig specialist bestaat ons assortiment uit kwalitatief hoogwaardige producten. Als internet aanbieder staan vertrouwen en gemak voorop!

 

Plant New Day is gevestigd in Boskoop (Zuid-Holland), midden in het Groene Hart en hét bomen-, planten- en sierteeltcentrum van Nederland en Europa. Naast decoratie artikelen bevat ons assortiment een omvangrijk tuinplanten programma, vers geleverd vanaf verschillende kwekerijen.

 

Bij decoratie artikelen kunt u denken aan trendy sfeerartikelen en accessoires voor binnen en buiten. Voorbeelden hiervan zijn plantenbakken, potten, vazen, manden, lantaarns, meubels, bistrosets, plaids, kussens, verlichting, etc. etc. Naast decoratie artikelen beschikken wij over een zeer groot assortiment natuurlijk ogende en niet van echt te onderscheiden zijde kunstplanten en -bloemen. Deze bloemen en planten zijn niet van echt te onderscheiden, de oplossing voor gemak of daar waar verse planten minder goed gedijen (donkere plaatsen, kantoren en horeca gelegenheden).

 

Tevens houden wij ons als specialist jaarrond bezig met kerstdecoratie. Wij beschikken over een hoogwaardig assortiment kunstkerstbomen van topkwaliteit. Deze zijn verkrijgbaar in alle formaten, kleuren en soorten, zowel met als zonder verlichting.

 

Ons assortiment bestaat uit vele tienduizenden producten, dit geldt zowel voor decoratie artikelen als voor tuinplanten. Slechts een deel hiervan wordt gepresenteerd in onze webshop. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek artikel of specifieke tuinplant en u vindt dit niet terug in onze webshop, neemt u dan vrijblijvend contact op via [email protected] of 06-42 52 52 52. Wij helpen u graag verder!

 

Wie zijn wijWie zijn wij