• Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom
 • Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom

Forest Frosted Pine Slim (smal) LED - Groen - Triumph Tree kunstkerstboom

Gratis thuis bezorgd en 10 jaar garantie!
Kies de hoogte van de kunstkerstboom:
Aantal takken: 274
Aantal LED lampjes: 88
Hoogte: 120cm
Breedte: 69cm
€129,00 .
Incl. btw

VOOR EEN SNELLE LEVERING LEVEREN WIJ ALLE KUNSTKERSTBOMEN UIT VOORRAAD!

Bekijk de INFORMATIE FILM voor meer specificaties en instructies.

De populaire kunstkerstboom Forest Frosted Pine Slim is een smal model uit de Triumph Tree ‘Premium collectie’. De takken zijn licht opgaand en gemaakt van lange harde naalden waardoor deze een borstelig effect hebben. De toppen van de naalden hebben een 'bevroren' uiterlijk. Deze kunstkerstboom heeft een uitzonderlijke gelijkenis met de klassieke en populaire fijnspar (Abies Picae).

Deze boom heeft zijn populariteit mede te danken door de kerstbomen test van het Vara televisieprogramma Kassa. Hierin kwam de boom als één na beste uit de test. Eerder werd deze kunstkerstboom volgens de Consumentenbond al gekozen tot allermooiste kunstkerstboom!

De LED-lampjes zijn al verwerkt in de boom, mooi verdeeld over de takken waarbij de snoeren keurig netjes zijn weggewerkt. De lastigste klus van het in en uit de boom halen van de lampjes is dus al voor je gedaan. Stekker erin en klaar!

De harde naaldjes van de Forest Frosted kunstkerstboom uit de collectie van Triumph Tree hebben een witte kern zodat het net lijkt of aan de uiteinde van elk naaldje een sneeuwkristal is vast gesmolten. Een mooi begin van een witte kerst want dit subtiele frosted puntje geeft een mooi contrast met de kleur van het dennengroen.

Het voordeel van een boom met een slank smal model is, dat je wel de hoogte en het natuurlijke model van een boom hebt, maar dat deze veel minder ruimte inneemt.

De boom bestaat uit takjes met harde borstelige naalden en zachte platte naalden, waardoor de boom er natuurlijker uitziet. Bij deze gemixte techniek worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en deze vormen de platte naalden. De harde naalden worden gemaakt van pvc dat gevormd is als een borstelhaar. Een stevige ronde harde draad wordt op een bepaalde lengte afgesneden en vervolgens wordt een bundel van deze borstelige naalden rondom een takje gebonden. Voordeel van deze gemixte techniek is dat de naalden van deze boom zeer stevig zijn. De zijtakken hebben een bruine nerf voor een mooi kleurcontrast zoals ook de bomen uit de natuur dat hebben. Een prachtige combinatie van kleuren en materialen vormt een bijna levensechte boom.

Deze boom heeft een insteek constructie. De takken zijn gemaakt van stevig metaal en zijn aan de basis in een hoek gebogen is. De takken worden in ophangbeugels gehaakt die bevestigd zijn aan de metalen stam. De takken en de ophangbeugels zijn voorzien van een kleurcode zodat je precies weet welke tak in welke beugel geplaatst moet worden. Zo kan je de boom makkelijk opbouwen. Van laag naar hoog steek je de takken rondom de stam. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom. De Forest Frosted kunstkerstboom heeft zoveel zijtakken waardoor de stam van de boom nauwelijks zichtbaar is. De kerstboom is elk jaar weer even mooi en makkelijk op te zetten.

De boom staat stevig in een metalen voet met 4 poten voor een goede balans. Al meer dan 25 jaar worden de Triumph Tree bomen gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Van deze kunstkerstboom uit de Triumph Tree Premium collectie met 10 jaar garantie geniet je jarenlang van een onbezorgde kerst met gegarandeerd de mooiste boom!

 

Sinds 2010 heeft Plant New Day een uitstekende samenwerking met de fabrikant van Triumph Tree en BlackBox kunstkerstbomen. Door de ruim 30 jaar ervaring van deze fabrikant in het ontwikkelen van kunstkerstbomen wordt er topkwaliteit geleverd. Kwaliteit die het mogelijk maakt om tot 10 jaar garantie te verlenen!

 • Triumph Tree en Black Box kunstkerstbomen hebben een prachtige look
 • Als gevolg van méér dan 30 jaar ontwikkeling koopt u een superieure kwaliteit!
 • Gemaakt van hoogwaardig materiaal, vormvast en een lange levensduur
 • Snel en eenvoudig uit te vouwen en op te zetten. Duidelijke instructies
 • Naalden zijn dik en stevig
 • Stevige metalen voet met rubber doppen, gemakkelijk te monteren
 • Brandveilig gecertificeerd (EN71-2), geschikt voor openbare ruimtes
 • Geleverd in een stevige opbergdoos

Kunstkerstbomen met LED Verlichting

 • Kant-en-klaar voorzien van sfeervolle verlichting. Stekker erin en klaar!
 • Lampjes altijd mooi verdeeld, indien mogelijk voorzien van een dimmer
 • Snoeren nauwelijks zichtbaar
 • Energieverbruik van LED verlichting is 90% lager dan gloeilampjes
 • De levensduur van LED verlichting (30.000 uren) is driemaal langer dan gloeilampjes
 • Tot 3 jaar garantie op verlichting en elektrische onderdelen

8718861129922 – 8712799685314 – 8712799685321 – 8712799685338 – 8712799685345 – 8712799685352

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen