• Forest Frosted Pine - Groen met burlap/jute voet - Triumph Tree kunstkerstboom

Forest Frosted Pine - Groen met burlap/jute voet - Triumph Tree kunstkerstboom

10 jaar garantie!
Kies de hoogte van de kunstkerstboom:
Aantal takken: 1
Hoogte: 60cm
Breedte: 46cm
€32,00 .
Incl. btw

VOOR EEN SNELLE LEVERING LEVEREN WIJ ALLE KUNSTKERSTBOMEN UIT VOORRAAD!

Bekijk de INFORMATIE FILM voor meer specificaties en instructies.

De populaire kunstkerstboom Forest Frosted Pine is een model uit de Triumph Tree ‘Premium collectie’. De takken zijn licht opgaand en gemaakt van lange harde naalden waardoor deze een borstelig effect hebben. De toppen van de naalden hebben een 'bevroren' uiterlijk. Deze kunstkerstboom heeft een uitzonderlijke gelijkenis met de klassieke en populaire fijnspar (Abies Picae).

Daarnaast heeft deze boom zijn populariteit mede te danken door de kerstbomen test van het Vara televisieprogramma Kassa. Hierin kwam de boom als één na beste uit de test. Eerder werd deze kunstkerstboom volgens de Consumentenbond al gekozen tot allermooiste kunstkerstboom!

De harde naaldjes van de Forest Frosted kunstkerstboom uit de collectie van Triumph Tree hebben een witte kern zodat het net lijkt of aan de uiteinde van elk naaldje een sneeuwkristal is vast gesmolten. Een mooi begin van een witte kerst want dit subtiele frosted puntje geeft een mooi contrast met de kleur van het dennengroen.

De boom bestaat uit takjes met harde borstelige naalden en zachte platte naalden, waardoor de boom er natuurlijker uitziet. Bij deze gemixte techniek worden lange stroken pvc in dunne reepjes gesneden en deze vormen de platte naalden. De harde naalden worden gemaakt van pvc dat gevormd is als een borstelhaar. Een stevige ronde harde draad wordt op een bepaalde lengte afgesneden en vervolgens wordt een bundel van deze borstelige naalden rondom een takje gebonden. Voordeel van deze gemixte techniek is dat de naalden van deze boom zeer stevig zijn. De zijtakken hebben een bruine nerf voor een mooi kleurcontrast zoals ook de bomen uit de natuur dat hebben. Een prachtige combinatie van kleuren en materialen vormt een bijna levensechte boom.

8717669551874 - 8717669931195

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen