• Kunstplant Buxus bol Groen - D 36cm - UV resistant - Voor buiten en binnen - Mica Decorations

Kunstplant Buxus bol Groen - D 36cm - UV resistant - Voor buiten en binnen - Mica Decorations

Niet van echt te onderscheiden!
Aantal takken: 10000
Bestel 2 voor €49,00 per stuk en bespaar 17%

€59,00 .
Incl. btw
Geschikt in de schaduw

Waterproof en UV-resistant. Voorkomt verkleuring in zon en regen.

Deze rijk gevulde en zeer natuurlijk ogende Buxusbol heeft een diameter van 36cm. De kleine blaadjes zijn tot in detail nagemaakt, hierdoor is de bol niet van een echte buxus te onderscheiden.

Deze Buxusbol is uitstekend te combineren met een mooie sierpot. Geef uw huis en/of tuin een blijvend groen accent met de buxus bal van Mica Decorations. Deze buxus bol heeft geen onderhouden of verzorgen nodig. De bal is gemaakt van de beste materialen en behoudt zijn vorm dankzij een stevig frame binnenin de bal.

U krijgt de plant kant-en-klaar geleverd naar het voorbeeld van de natuur. Voorafgaand aan de verzending wordt elke plant nog eens extra zorgvuldig gecontroleerd en optimaal gevormd door de stylisten van Plant New Day, zodat deze goed verpakt, in de meest natuurlijke vorm, bij u wordt geleverd.

Door de toepassing van een mix aan kunststoffen, in combinatie met de jarenlange ervaring in het produceren van kunstplanten, is dit een bijna levensechte plant met een natuurlijke uitstraling. Allemaal om een plek sfeervol en fleuriger te maken, al met al met een verrassend prachtig resultaat!

Kortom, kunstplanten van Plant New Day zijn uitzonderlijk mooi en levensecht. Veel klanten gingen u voor en genieten al jaren zorgeloos van onze fraaie en onderhoudsvrije kunstplanten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen